Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution

*
Ένα νέο μέρος στη σειρά Yu-Gi-Oh! games ανακοινώθηκε και δεν είναι άλλο από το Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch και πέραν αυτού δεν έγιναν γνωστές ιδιαίτερα πολλές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με το επίσημο site, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ζήσουν κλασικές στιγμές gameplay της σειράς και να χρησιμοποιήσουν στις μάχες τους New Master Rules. Μένει να δούμε αν πρόκειται απλά για ένα αναβαθμισμένο port του προηγούμενου τίτλου της σειράς ή έχουμε να κάνουμε με ένα sequel. Ακόμη, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η κυκλοφορία του θα…απλωθεί και εκτός ιαπωνικής αγοράς και η Konami δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο επίσημο σχόλιο για το θέμα. Περισσότερα για το παιχνίδι θα μάθουμε στην επόμενη έκδοση του V Jump, οπότε υπομονή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*